Het team 2021-01-09T01:37:40+01:00

Het team

Marcel Hanssen

Marcel begon zijn loopbaan als therapeut en begeleidde meer dan 10 jaar mensen met complexe psychologische problematiek. Daarna heeft Marcel jarenlange ervaring opgedaan in leidinggevende- en bestuurlijke functies. In 1997 heeft Marcel Resonans opgericht en tot een succesvolle organisatie gemaakt. Marcel onderscheidt zich door zijn sterk analytisch en synthetisch denkvermogen en weet snel betekenisvolle vragen te stellen. Hij haalt de essentie van wat er binnen een organisatie speelt in korte tijd naar boven en adresseert op dynamische wijze de verantwoordelijkheden. Hierdoor brengt hij persoonlijke kwaliteiten van mensen in verbinding met de functionele behoeften van een organisatie. Marcel is met recht een communicatie expert en een ervaren gesprekspartner voor directie en management. Zijn gevoel voor humor brengt iedere organisatie in beweging. Marcel is gepassioneerd door mensen en wat hen beweegt. Hij heeft een eigen methodiek ontwikkeld die hij al jaren succesvol toepast om interacties binnen organisaties en teams en tussen individuen te verbeteren.

Bekijk het LinkedIn profiel van Marcel Hanssen

Gonny Boekestijn

Gonny heeft ervaring binnen de re-integratiebranche, de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs. Gonny heeft zowel op uitvoerend als op managementniveau jarenlang gewerkt, waardoor zij bekend is met alle lagen binnen een organisatie. Gonny is een ondernemer die voor iedereen overal kansen ziet. Haar kracht ligt in het verbinden van partijen, het gezamenlijk ontwikkelen van beleid en dit ook in praktische zin handen en voeten geven.
Gonny heeft een veelzijdige achtergrond en is daarom van vele markten thuis. Zij is specialist op het gebied van outplacement, loopbaanadvies verzuimpreventie en re-integratie. Zij kan u als geen ander leren om succesvolle presentaties te houden of u als ondernemer een vliegende start te geven. Haar oplossingen zijn creatief en onconventioneel. Gonny is Noloc erkend loopbaanprofessional.
Bekijk het LinkedIn profiel van Gonny Boekestijn

Joop Hanssen

Joop is als zelfstandig gevestigd advocaat al jarenlang de vaste juridisch begeleider van veel ondernemers en (non-) profit organisaties. Hij kan bogen op een gedegen opgebouwde expertise op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zijn procesrechtelijke ervaring is voor ondernemer en organisatie een directe extra toegevoegde waarde en zijn allroundheid maakt hem tot een veel gevraagde vertrouweling voor menig directie , raad van bestuur en raad van commissarissen / toezicht. Tot de rechtsgebieden waarop Joop werkzaam is behoren: contractenrecht , arbeidsrecht, vennootschapsrecht, onderwijsrecht, strategische samenwerkingsverbanden en good governance onderwerpen.