Executive coaching 2018-02-09T10:59:42+01:00

Executive coaching

Executive coaching is gericht op inspirerend en effectief leiderschap. Het doel is het ontwikkelen van een effectieve balans tussen uw persoonlijke kwaliteiten en de competenties die horen bij uw taken en verantwoordelijkheden. U krijgt inzicht in uw leiderschapskwaliteiten en ontwikkelt uw eigen inspirerende en effectieve leiderschapsstijl.

Vragen die aan de orde kunnen komen hebben betrekking op strategie, resultaatgericht onderhandelen, richting en sturing geven, communicatie, positiebepaling binnen de organisatie en persoonlijk functioneren. U wordt zich meer bewust van uw interactiepatronen binnen verschillende situaties.

U krijgt handvatten om de handelswijze van uw medewerkers beter te begrijpen en hier adequaat op te sturen. U verbetert hiermee de effectiviteit van uw organisatie en versterkt de cohesie binnen uw team(s).

Gedurende het coachingstraject krijgt u meer inzicht in uw dilemma’s en vindt u oplossingen waarmee u trouw kunt blijven aan uw eigen idealen en tevens kunt voldoen aan de verwachtingen van de organisatie en/of opdrachtgevers.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.